Low stress...
high success!

At Jackpot Hill Ranch, we offer a guided hunting experience that feels like hunting with your buddies. Our goal is to provide our guests with a memorable hunt, concentrating on the enjoyment of nature, as well as harvesting a trophy animal.
We are lifelong hunters, and we believe hunting for trophy animals (and great meat!) should be attainable for average folks, just like us. Our hunts, whether sitting in a comfortable blind...or bouncing around on a side-by-side, leading to a spot and stalk, are geared for your success.
Jackpot Hill is a small, family run ranch...NOT a fancy 5 star resort. We are friendly, not pretentious. We strive to be perfect for the first time exotic hunter, as well as the more seasoned outdoorsman. If it's freezing outside, you may get cold, but we will be right there with you. If it's hot, we will be sweating too.
As a family operation, we especially enjoy hosting hunters that want to introduce their kids or a spouse that may have never hunted. We know that many Texas hunters have a deer lease that doesn't allow guests, so your family can't join in the fun. We have also been on some leases that you don't want to subject your family to...whether it's the conditions of the facilities...or maybe even the other hunters. ( We all know some of them)
Jackpot Hill Ranch currently offers day hunts; morning or evening, or all day. Coming soon, as construction in completed on our new 3 Bedroom bunkhouse, we will also offer overnight accommodations, as well as meals. (Home cooked, not fancy chefs)
Animals

Axis
Originally from India, Nepal and Sri Lanka, Axis deer (Axis axis) are easily identified by a red/orange coat with white spots similar to a whitetail fawn. Mature males and females have white patches on their throat. Only mature males have antlers. Female axis deer have a mature body size of 90 to 150 lbs, while males weigh an average of 150 to 250 lbs. Behavior of axis deer is nearly identical to native whitetail deer with majority of activity occurring at dusk and dawn. Herds are comprised of males and females of various ages throughout the year.

Blackbuck
The Blackbuck (Antelope cervicapra), also known as the Indian Antelope, is a medium-sized antelope native to India and Nepal.
​
Males weigh 44-126 lbs, with an average of 84 lbs. Females are lighter, 44-73 lbs with 60 lbs on average. Mature males have 14–30 inch long corkscrew horns. The white fur on the chin and around the eyes is in sharp contrast with the black stripes on the face. Both sexes' coats feature a two-tone coloration; in mating age males, the majority of the body is dark brown to black, with white circles around the eyes, white ears and tail, and the belly, lower jaw, and inner legs also white. Females and juveniles are yellowish-fawn to tan and display the same white areas, only with more of a beige tone than the males. Females also feature a more pronounced horizontal white side-stripe, starting around the shoulder and ending at the rump.

Fallow
The fallow deer is an elegant, medium-sized deer, with a typically spotted coat. Mature males have broad, palmate antlers. During the autumnal breeding season, known as the 'rut', males make a loud belly belch to proclaim their territory and fight over the females. This display may involve groaning and stylized walking, but often results in dangerous, physical contact as they lock antlers.
​
Originally from Europe and Asia, Fallow have 3 main color variations; Spotted, White and Chocolate (dark brown) , and combinations of each. Bucks range from 125-225 lbs, and females range from 70-120 lbs. We have all of the color variations.

Oryx
The scimitar oryx (Oryx dammah), also known as the scimitar-horned oryx or Sahara oryx, is a medium/large sized desert antelope native to North Africa, recognized for its long, backward-curving horns. It features a white coat that reflects the sun's heat, accompanied by a distinctive reddish-brown neck and chest. Both males and females have slender, gracefully curved horns resembling a scimitar sword, which can grow up to 36–40 inches long.
Males weigh 310–460 lbs, while females weigh 201–309 lbs.

Red Deer
The red deer (Cervus elaphus) is a species of deer in the genus Cereus. It is one of the largest deer species. A male red deer is called a stag or hart, and a female is called a hind. The red deer inhabits most of Europe, the Caucasus Mountains region, Anatolia, Iran, and parts of Western Asia. It also inhabits the Atlas Mountains of Northern Africa, being the only living species of deer to inhabit Africa. Red deer have been introduced to other areas, including Australia, New Zealand, the United States, and Canada.
The male (stag) red deer typically weighs 350 to 530 lbs; the female (hind) often weighs 260 to 370 lbs. Based on body mass, they are likely the fourth largest extant deer species on average.
Only the stags have antlers, which start growing in the spring and are shed each year, usually at the end of winter. Antlers typically measure 28 inches in total length although large ones can grow to 45 inches.

Dybowski Sika
The Dybowski sika deer, also known as the Manchurian sika deer (Cervus nippon mantchuricus), is the largest of the 14 subspecies of sika deer. Females weigh up to 180–200 lbs and bulls up to 240–350 lbs.
Their coats are reddish brown and spotted in summer and dark brown and sometimes without spots in winter. There is considerable geographic variation in size, coat characteristics, and color. All have fairly long tails and a white rump patch rimmed by long white hair that can be flared wide in alarm. All mature stags grow a neck ruff in fall. The four-tined antlers of older stags may exceed 33 inches in length.

Whitetail
The white-tailed deer (Odocoileus virginianus), also known commonly as the whitetail is a medium-sized species of deer native to North and South America. It is one of the most widely distributed terrestrial mammal species in the Americas and the world. Highly adaptable, the various subspecies of white-tailed deer inhabit many different ecosystems, from arid grasslands to the Amazon and Orinoco basins; from the Llanos to the high-elevation terrain of the Andes.
​
Texas is home to by far the most individual white-tailed deer of all U.S. states, Canadian provinces, or Latin American countries, with an estimated population of 5.3 million, with both wild deer and farmed herds, the latter raised for large rack size and breeding.
